Shopping Cart
Kjøp



Mousetrapper
Varenr.
499757

Mousetrapper Alpha MT116

3.995,- eks. mva 4.994,- inkl. mva
  • Leveringstid: 5-10 dager
  • Fri frakt over 7.900,- eks.mva
  • Sertifisert nettbutikk  bilde som viser at sono.no er seritfisert nettbutikk med trygg e-handel
  • Transportører Moss transportforum Collicare
Beskrivelse

Mousetrapper Alpha MT116 – Tastatur og Ergonomisk Mus i Ett

Mousetrapper Alpha MT116 er verdens første kombinasjon av ergonomisk mus og fullverdig tastatur, skapt for å gi deg en optimal arbeidsopplevelse uten belastning. Den unike designen gir deg presis pekerkontroll og en komplett tastaturløsning i ett produkt, noe som gjør den ideell for deg som ønsker maksimal ergonomi, funksjonalitet og plassbesparelse på skrivebordet.

Fordelene med Mousetrapper Alpha MT116:

  • Alt-i-ett-løsning: Kombinerer et komfortabelt, trådløst tastatur med den avanserte funksjonaliteten til en sentralt plassert pekeenhet, slik at du kan jobbe effektivt og ergonomisk uten behov for separate enheter.
  • Ergonomisk design: Med styrematten plassert rett foran tastaturet kan du jobbe i en naturlig stilling som forebygger musearm, spenninger i nakke, skuldre og armer.
  • 19 programmerbare knapper: Tilpass Alpha til din arbeidsstil med hele 19 programmerbare knapper, slik at du raskt får tilgang til dine mest brukte funksjoner og forbedrer produktiviteten.
  • Presis styring: Den presise styrematten gir deg full kontroll over musepekeren, perfekt for både kreative oppgaver og kontorarbeid.
  • Trådløs og fleksibel: Med innebygd Bluetooth og USB-tilkobling kan du bruke Alpha trådløst eller kablet etter behov. Nyt en ren og ryddig arbeidsplass uten kabelrot.

Mousetrapper Alpha MT116 er kompatibel med både Windows og macOS, og det slanke, stilige designet passer sømløst inn i ethvert moderne arbeidsmiljø. Dette er løsningen for deg som ønsker det beste av ergonomi, funksjonalitet og brukervennlighet i én enhet.

Velg Mousetrapper Alpha MT116 – Ergonomisk innovasjon for en komfortabel, produktiv og smidig arbeidsdag!

Mousetrapper Alpha er et komplette produkt, som kombinerer fordelene ved et sentrert pekeverktøy og brukervennligheten til et fullskalatastatur. Alpha kobles til PC-en via Bluetooth eller ved hjelp av USB-Micro kabel, og har lang batteritid for deg som har behov for å jobbe trådløst. Gjennom å kombinere tastatur og ergonomisk pekeverktøy trenger du aldri mer å tenke på hvilket tastatur som passer til Mousetrapper eller justere mellomrommet mellom pekeverktøy og tastatur. Mousetrapper Alpha er det komplette produktet for deg som ønsker mindre smerter og høyere komfort uten at det går på bekostning av effektivitet eller fleksibilitet.

Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Mer produktinformasjon