Shopping Cart
Nyhet
Kjøp



EPD Greenguard Oekotex
Nowy Styl
Varenr.
648557

Kontorstol WithMe Grå/Remix RX933

Farge

  • Lys grå
  • Sort
4.080,- eks. mva 5.100,- inkl. mva
  • På lager - sendes 1-2 dager
  • Fri frakt over 7.900,- eks.mva
  • Sertifisert nettbutikk  bilde som viser at sono.no er seritfisert nettbutikk med trygg e-handel
  • Transportører Moss transportforum Collicare
Beskrivelse

Kontorstolen WithMe er ikke en typisk kontorstol. Den enkle, men svært robuste konstruksjonen har erstattet tradisjonell mekanisme med en intelligent, patentert armbøyle. Dens nedre del fungerer som en torsjonsfjær som sikrer svært behagelig bevegelsessekvens. Betjening av stolen og ryggstøttens vippemotstand er direkte relatert til brukerens kroppsvekt. Stolen er tilgjengelig med sort eller lys grått understell i kombinasjon med en rekke forskjellige tekstiler.

Denne utgaven av WithMe leveres med lys grått understell i kombinasjon med tekstilet Remix 3 fra Kvadrat, farge er RX933 Moss. Ønsker du å vurdere andre farger på din nye WithMe kontorstol, tar du rett og slett kontakt med oss. Så løser vi det. Remix 3 inngår i prisgruppe 5 og består av 90% ull og 10% nylon. Tekstilet ser ensfarget ut på avstand, men avslører subtile detaljer og fargekontraster når den ses på nært hold. Tekstilet har en stram, minimalistisk vev, og henter sitt livlige fargespill fra en kombinasjon av to forskjellige melerte garn, som hver kombinerer opptil tre nyanser.

Nye arbeidskulturer fremsnakker team-arbeid, mobilitet og stadige skifter mellom emner, arbeidskollegaer og -steder. WithME er designet for slike arbeidskulturer lar enhver bruker oppleve avansert ergonomi og komfort uten problemer, med knapt noen justering. Det er en perfekt match for alle rom der interaksjoner betyr noe. Og den smarte konstruksjonen med intuitiv tilpasning til den som bruker stolen, gjør kontorstolen WithMe perfekt for hjemmekontoret. Med kun 9 kg vekt, er det enkelt å flytte stolen dit den skal brukes.

Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Selvjusterende mekanisme
Fleksibel og robust konstruksjon
Perforert rygg for behagelig luftstrøm
Vekt er kun 9 kg
Mer produktinformasjon
Setehøyde (mm)
420 - 540
Tekstil
Remix RX933 Moss
Sete bxb (mm)
480 x 475
Hjulkryss diameter (mm)
710
Awards
iF DESIGN AWARD 2023
Garanti
5 år