Shopping Cart
Fri frakt
Kjøp


Røros Produkter
Varenr.
103558

Femunden benk

Utførelse

  • Benk
  • Benk med halv rygg
  • Benk med rygg
  • Bord
14.834,- eks. mva 18.543,- inkl. mva
  • Leveringstid: 5-8 uker
  • Fri frakt over 7.900,- eks.mva
  • Sertifisert nettbutikk  bilde som viser at sono.no er seritfisert nettbutikk med trygg e-handel
  • Transportører Moss transportforum Collicare
Beskrivelse
Femunden benk med kombinasjon av pulverlakkert, rustfritt stål og beiset malmfuru.

Femunden møbler er laget med tanke på at det skal være mulig å komme inntil med rullestol. De er såpass tunge slik at de skal stå støtt og ikke være så enkle å flytte på. De kan også støpes ned i betong dersom man ønsker det.

Femunden er norskproduserte møbelløsninger som er tilpasset ulike typer ute- og innemiljø. Konstruksjonen i produktene er pulverlakkert, rustfritt stål i kombinasjon med beiset malmfuru fra Rørosregionen. Dett er meget robuste møbelløsninger som skaper trivelige og sosiale møteplasser for kunder, ansatte, besøkende og elever.

Mange virksomheter har egne profilmanualer som beskriver identitet og verdier. Derfor kan Femunden leveres i et utall av farger på stålet og forskjellig beisfarger på treverket. Som standard kombineres grafitt grått stål RAL9007 med Trebitt oljebeis i farge «naturlig eldet (farge 9054).

Malmfuru er skandinavisk furu med høyt innhold av harpiks, som vokser sakte i høyereliggende og kjølige strøk. Malmfuruen er naturlig impregnert mot både vann og soppangrep. Vi har i tillegg valgt å beise treverket slik at man hindrer fuktopptak og reduserer oppsprekking. I tillegg har Trebitt oljebeis UV-block. Treverket leveres med FSC-sertifikat og tilfredsstiller kravene i CITES-forskriften.

Kontakt oss for å diskutere ditt prosjekt for ute- og inneområder. Så hjelper vi deg til et skikkelig godt resultat. Det er lett å få hjelp av våre flinke folk.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Rustfritt stål
Beiset malmfuru
Norsk produsert
Mange muligheter
Mer produktinformasjon
h x b x d (mm)
470 x 2000 x 430
Farge stål
Grafitt grå RAL9007
Farge malmfuru
Naturlig eldet, farge 9054
Vekt (kg)
48