Shopping Cart
Kjøp



Mousetrapper
Varenr.
623429

Mousetrapper Delta Regular MT153

3.795,- eks. mva 4.744,- inkl. mva
  • Leveringstid: 5-10 dager
  • Fri frakt over 7.900,- eks.mva
  • Sertifisert nettbutikk  bilde som viser at sono.no er seritfisert nettbutikk med trygg e-handel
  • Transportører Moss transportforum Collicare
Beskrivelse

Nylanseringen Mousetrapper Delta Regular er et spennende tilskudd til vårt utvalg av ergonomiske museløsninger. Delta styres ved hjelp av Control Bar, vår nyutviklede rullestang i karbonfiber, i stedet for vår unike styreplate. Styrestangen gir deg en avslappet, sentrert arbeidsstilling – og med seks tilpassbare knapper kan du jobbe enda mer effektivt. Delta er produsert i Sverige av resirkulert plast.

Mousetrapper Delta Regular MT153 – Kompakt Ergonomi for Effektiv Arbeidshverdag

Mousetrapper Delta Regular MT153 er den perfekte balansen mellom kompakt design og avansert ergonomi. Denne stilrene og brukervennlige pekeenheten er laget for deg som ønsker presisjon og komfort i hverdagen uten å ta opp for mye plass på skrivebordet. Delta Regular gir deg alle fordelene ved en ergonomisk løsning som forebygger belastningsskader, samtidig som den er kompakt og enkel å integrere i enhver arbeidsstasjon.

Fordelene med Mousetrapper Delta Regular MT153:

  • Kompakt og ergonomisk: Delta Regular har en plassbesparende design som gir deg alle fordelene med en ergonomisk pekeenhet uten å dominere skrivebordet. Perfekt for mindre arbeidsområder.
  • Presis styring: Den avanserte styrematten gir deg nøyaktig kontroll over musepekeren, noe som gjør den ideell både for daglige oppgaver og arbeid som krever presisjon.
  • 6 programmerbare knapper: Med flere programmerbare knapper kan du tilpasse funksjonene etter dine behov, slik at du enkelt kan få tilgang til de mest brukte funksjonene.
  • Forebygger belastningsskader: Delta Regular er designet for å redusere belastningen på nakke, skuldre og armer, og bidrar til en mer avslappet og naturlig arbeidsstilling.
  • Myk håndleddsstøtte: Den integrerte, myke håndleddsstøtten gir komfort og støtte gjennom hele arbeidsdagen, og hjelper deg med å opprettholde en god arbeidsstilling.

Mousetrapper Delta Regular MT153 er kompatibel med de fleste operativsystemer og gir deg en ergonomisk oppgradering uten å gå på bekostning av plassen. Den er ideell for deg som ønsker en kompakt, men kraftfull løsning som både øker produktiviteten og tar vare på helsen din.

Velg Mousetrapper Delta Regular MT153 – For en kompakt, ergonomisk og effektiv arbeidshverdag!

Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Mer produktinformasjon